BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Teremfociban városi bajnokságot nyertünk

1Ebben a hónapban került megrendezésre a városi teremlabdarúgó bajnokság. A helyszínnek, mint minden évben a városi sportcsarnok adott otthont. Már a negyedik éve, hogy testnevelő tanárként képviselem az iskolánk fiú focicsapatát, de eddigi pályafutásom alatt ehhez fogható örömben még nem volt részem.

A játékosaimat már elsős koruk óta tanítom, és mindig őket vittem el a labdarúgó tornákra. Szokás azt mondani, hogy a befektetett munka megtérül, most pont ez történt. Sajnos betegségem miatt nem tudtam ott lenni a mérkőzéseken, de Timár Tamás tanár úr kitűnően állította össze és irányította a csapatot.

A csoportmérkőzéseken találkoztunk a legerősebb ellenféllel a Zwackkal, akit magabiztosan 1:0-ra győztünk le. A második csoportmeccsen 7:0-ra vertük meg a Széchenyi Kollégium csapatát. Az elődöntőben 5:0-ra nyertünk a Szegya ellen és a döntőben 1:0 lett az eredmény a Belvárosi Gimnázium együttese ellen. Így csapatunk, nem csak veretlenül, hanem kapott gól nélkül nyerte meg a tornát, és így egy évig hozzánk került a vándorserleg. Nagyon büszke vagyok fiainkra.

Az aranyérmes csapat tagjai:

1.

Bódai Nándor

12. Df

2.

Diószegi Dávid

12. Df

3.

Gedó Lóránt

12. B

4.

Hornok Ferenc

11. Df

5.

Horváth Milán Csaba

12. Evü

6.

Jelencsik József

12. Evü

7.

Juhász Imre

12. Evü

8.

Kántor Máté

12. B

9.

Képiró Richárd Károly

12. Dg

10.

Szabó Dániel

12. Evü

Különdíjas lett Képíró Richárd, aki megkapta a legjobb kapus címet (0 kapott góllal).

534

Copyright © 2013. All Rights Reserved.