BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kelle Gergő és az Effekteam

01A jelöltek interjúit ABC sorrendben jelentetjük meg, kezdjük is az Effekteammel és jelöltjükkel, Kelle Gergővel (10. E). A csapat szeretne rámutatni a mindennapok sokszínűségére és a bennük rejlő lehetőségekre, hiszen véleményük szerint manapság egyre többen élnek a virtuális világban, mintsem a való életben. Nézzük hát, mit kell tudni a 10. E diákigazgató-jelöltjéről.

 

- Mit kell tudni a stábodról és rólad?

A stábomról röviden annyit, hogy mindenki az osztályomból van, szóval összetartó csapatnak tartom magunkat, és éppen ezért döntöttünk így a stáb összetételéről. Magamról nem szoktam igazán beszélni, viszont határozott ember vagyok, tehát tudom, hogy mit szeretnék elérni. Pontosan ennek kapcsán indultam el a diákhéten, mivel régi álmom volt részese lenni ennek a pörgésnek. Remélhetőleg a Garabonciás Napokon is ezt tehetem.

 

- Miért döntöttél úgy, hogy elindulsz?

Amikor nyolcadikos voltam, akkor nyert a Vízmű a Garán, és kint voltam a fáklyáson egyik barátommal. Mondani se kell, nagyon megtetszett a hangulat, ez a pörgés és maga a látvány, továbbá, hogy milyen lelkesítő volt az egész. Ennek szerettem volna a részese lenni.

 

- Mesélj, kérlek, a programjaitokról.

Egy olyan biztos programunk van, amikor fog jönni egy tűzzsonglőr, aki a volt osztálytársam és többször is láttam, hogy miket tud csinálni, és nagyon látványosnak tartom. Persze sötétben lenne a legjobb, de remélem, hogy nappal is remek lesz. Másik programunk egy korábban is látható dolog, a PIMP MY RIDE. Ezt mi egy kicsit másképp, egy kicsit átdolgozva szeretnénk megvalósítani. Természetesen az alapja most is az lesz, hogy egy bevásárlókocsit kell majd feldíszíteni mindenkinek úgy, ahogy gondolja. Mellesleg fogunk bele kisebb csavarokat is rakni, meglepetéseket, és reméljük, hogy tetszeni fog a diákoknak, hiszen ebben én is előszeretettel vettem volna részt anno. Persze most se tud mindenki szerephez jutni, ezért kell majd gyorsan jelentkezni a programra, de próbálunk mindenkinek lehetőséget nyújtani a részvételre. Valamint koncertet fog adni a Sásné zenekar is.

 

- Miért lenne jó a Vízműnek, ha te nyernél?

Úgy tartom, mindegyik vetélytársam tiszta szívével képviselné az iskolát, akár csak én, ezért már csak a diákokon múlik, hogy kit tartanak erre a legérdemesebbnek.

 

- Kik támogatnak téged céljaid elérésében, illetve mi motivál téged?

A szüleim, a barátaim, a testvérem, még az exbarátnőm is, és a sulin belül is az ismerőseim támogatnak minden szempontból, és természetesen a stábom is. És hogy mi motivál? Az, hogy elérjem az álmom, hogy én lehessek ott a vízműsök élén a Garabonciás napokon.

 

- És zárásként, mit üzennél a vízműsöknek?

Azt szeretném elérni, hogy ti, diákok jókedvvel és lelkesen vegyetek részt a programjainkon, és egy remek diákhetet hozzunk össze számotokra.

 

020304

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.