BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Használt számítógépek eladása

szamitogepTisztelt Érdeklődők!

Az iskolánk eladja a régi, használaton kívüli számítógépeit. A lejjebb belinkelt dokumentum tartalmazza a gépek listáját és paramétereit. Minden PC-hez jogtisztán használható Windows XP Home vagy Professional tartozik, eredeti telepítőlemezzel (és a gép oldalán a COA matricával). A gépek jó állapotúak mindegyik ellenőrzött, működőképes, természetesen vásárlás előtt kipróbálható.

A gépek átvehetők:

H-CS: 900-1400
P: 900-1300

Bárki vásárolhat, de az iskolánk tanulói elsőbbséget élveznek. Ha olyan gépre szeretne valaki feliratkozni, amire már van jelentkező, akkor az előbb jelentkező vásárolhatja meg azt. (a listát igyekszünk frissíteni a jelentkezéseknek megfelelően)

További információ kérhető Láza János rendszergazdánál (e-mai: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) vagy Gillich Zsolt tanárnál (e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), vagy az iskola  telefonszámán: 66/321 - 145 (mellékek - gazdasági iroda: 15, rendszergazda: 25).

 

<<<A GÉPEK LISTÁJA (PDF) >>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.