BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Az első két hónap a Vízműben

1A szeptemberi tanévnyitót minden 9. osztályos izgatottan várta, hiszen az ő életük jelentős fordulóponthoz érkezett: új iskolába, más környezetbe kerültek, sokan lettek a Jókai Kollégium lakói. Nem csoda hát, hogy a legnagyobb figyelem most a kilencedikesek életét kíséri. A pénteki szülői értekezleten is elhangzott, fontos faladat az új vízműsök beilleszkedésének segítése. Így lesznek ők is hamar az intézmény sikeres polgárai.

Csaknem két hónap elteltével elmondhatjuk, hogy a rajt jól sikerült, az új diákok folyamatosan dolgoznak, otthonosan mozognak az intézményben. Az elektronikus naplóba is bekerültek az első osztályzatok, amelyek jó támpontot adnak arra nézve, hogy melyek azok a tantárgyak, amelyekre figyelni kell a siker, az eredményes tanévzárás érdekében.

Természetesen a legfőbb cél a jó tanulmányi eredmény elérése. Emellett nem feledkezhetünk meg az egyéb, a jó közösségi szellemet kialakító programok megszervezéséről, illetve azokon való részvételről sem. Ilyen események voltak a szeptemberfeszt, illetve a garabonciás napok, és ezzel a sor nem ért véget…

Kesjár Mátyás osztályfőnök

Powered by RS Web Solutions


Copyright © 2013. All Rights Reserved.