BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Őszi sporthírek

01Az idén is megrendezésre került a Középiskolás Sportparádé. Jó szokásunkhoz híven, amiben tudtunk elindultunk, és az eredmények előtt megemelhetjük a kalapunkat. Mind a hat elindított csapatunk a dobogón végzett.

A legnagyobb elismerés a fiú röplabda és labdarúgó csapatinknak jár, hiszen ők az összes többi középiskolát megelőzve az 1. helyen végeztek. Kicsit maradtak csak le a streetballos és röplabdás lányok, akik a 2. helyeket szerezték meg. Ha egy kicsivel több szerencséjük van, akkor a döntőben játszhattak volna a kézilabdás és a streetballos fiúk is. Sajnos nekik az elődöntő nem sikerült, de a 3. helyért lejátszott mérkőzéseket mind a két csapat megnyerte.

Az atlétikai csapatbajnokságon is hasonlóan szép sikereket értünk el. Itt négy versenyszámban indultunk, ezek közül háromból itt is dobogóra állhattunk. A lány svédváltó csapatunk éppen lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végzett 2:39,2-es idővel. Ugyanez az összeállítású csapat magasugrásban a 3. helyezést érte el. A négy lány átlaga 143,75 cm lett, ezzel az országban a 10. legjobb eredményt érték el. Az országos döntőre a legjobb nyolc csapat kap meghívást, sajnos így erről egy kicsivel lemaradtak. Szintén 3. helyen végzett fiú diszkoszvető csapatunk. A fiúk átlagban 27 méterre vetették el a diszkoszt. Legjobb eredményt a fiú svédváltósok érték el, nekik a 2. helyen sikerült célba érkezniük. Idejük 2:11,1.

Közösségünk gratulál a szép eredményekhez és ezúton is megköszöni versenyzőinknek a Vízmű sikeres képviseletét.

020304

Copyright © 2013. All Rights Reserved.