BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Ünnepre hangolva

1A karácsonyra, a téli vakációra készülődve a vízműsök és tanáraik több, a közelgő ünnepnek szentelt eseményt szerveztek; több írás is az ünnep jegyében fogant. A következőkben ezeket adjuk közre.

A szünet előtti utolsó órán a karácsonyról beszélgettünk. A 9. E-sek szaloncukrot majszolva mondták el gondolataikat az ünnepről. Mindegyikük számára az a legnagyobb öröm, hogy ilyenkor együtt van a család, meglátogatják egymást a ritkán találkozó rokonok, ismerősök. Jókat beszélgetnek, örülnek egymásnak és az ajándékoknak. Jó volt hallani, hogy nem vágynak drága meglepetésekre, a zsebpénzüket összegyűjtögetve a gyerekek is szerényen, de szeretettel készülnek a család, a barátok megajándékozására. Vannak, akik saját készítésű meglepetésekkel emelik az ünnep hangulatát. A nyitóképen látható szép karácsonyfadíszeket Tóth Erika 10. Dg osztályos tanuló készítette.

Reméljük, hogy a karácsonyi ünnepek során teljesültek az előtte megfogalmazott vágyak. Ha a tervezett programokra, látogatásokra még nem volt idő, a szünet második felében még sort lehet rájuk keríteni.

További szép téli napokat kívánok minden vízműsnek és családjának.

Oláhné Tóth Judit

2

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.