BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Pihenés és tanulás


A téli szünet első napjaiban az osztályom minden tagja kifejezetten örömét lelte abban, hogy nem kell korán kelnie, mivel ez a reggelek legnehezebb része.
Ekkor mindnyájan a pihenést és a barátokat soroltuk előre, nem az iskolát. Lassan a karácsony ideje is eljött. Az utcákat gyönyörűvé tették a házak ablakába kirakott fények és díszek. Mindenki vidáman és békésen ünnepelte a karácsonyt a családjával, és örültek a díszekkel elhalmozott fa alatt lévő ajándékoknak, melyeket a Jézuskától kaptak.

 

Szilveszter napján mindannyian vidáman szórakoztunk, jól éreztük magunkat. Sokan fogadalmat is tettek, hogy a 2013-as évben sokkal jobb jegyekre fognak törekedni, ezért keményen meg fognak dolgozni.

A szünet nagyon gyorsan elrepült, január harmadikán visszatértünk az iskolába. Az első félév utolsó hetében az osztály minden egyes tagja igyekezett, hogy a félévi bizonyítványba a legjobb jegyek kerüljenek be. Nagy izgatottság volt az osztályban, amikor tanáraink lezárták osztályzatainkat. Kíváncsian vártuk, ki lett az osztályelső, és hogy kinek milyen lett az átlaga.

Mostanra úgy érezzük, hogy megérte keményen dolgozni, mivel a sok munka meghozta gyümölcsét.

Nagy Nóra 10. D


   

   

Copyright © 2013. All Rights Reserved.