BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Vásárhelyi Pál Diáknapok 2013

   01Idén március 25-én és 26-án jött el az ideje annak, hogy iskolánk megrendezze a Vásárhelyi Pál Diáknapokat. Érdekesebbnél érdekesebb pártokkal és célokkal találkozhattunk a két nap alatt.
   Török Péter személyében a „Törkish Airlines” jelöltjét ismerhettük meg, aki a csapatával betekintést nyújtott nekünk a török kultúra világába.
   „A szerencse forgandó!”, hallhatjuk ezt a „Szerencse Angyalai” csapattól, kiknek jelöltje Angyal Dániel.
   HoBiLó… Mi is az? A harmadik alakulat. Jelöltjüknek Zubor Gergőt állították, és a sport népszerűsítésére vállalkoztak ezen a rövidke, de annál színesebb két napon.
   Bár az idő nem kedvezett, a problémát orvosoltuk és az iskola dísztermében kaptak helyet a programok. Finom illatok keringtek már az első szünettől kezdve az iskola folyosóin. A már megszokott módon, az esemény ideje alatt ismét rövidített órák voltak a diákok nem kis örömére, s a pártprogramok a másfél órás nagyszünetben zajlottak. Hétfőn a jelöltek beszéde és a „minihappeningek” után 15.00 órától a Fél10 zenekar szórakoztatott minket. 

   Kedden a kampányfőnököket, a korteseket és a rögtönzött beszédeket hallhattuk, így aki még eddig nem ismerte a női öltözködés rejtelmeit, most a jelöltek felvilágosították a különböző ruhadarabokról. Programként szerepelt még önvédelmi bemutató, hastánc, zsonglőrködés, bármixer bemutató, kinect, pókerverseny, biciklilassulási verseny, szkander, csocsó, airsoft.

   Összességében elmondhatjuk, hogy igen izgalmas két napot zártunk. Hogy ki nyer? Csakis rajtatok múlik!  

A rendezvény képes összefoglalója a KÉPTÁR-ban >>>

020304

 

050607

08091011

Copyright © 2013. All Rights Reserved.