BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

A Vízmusic győzelme - napról napra

1Vízmű! – hallatszott a lelkes kiáltás szeptember 29-én vasárnap a Garabonciás Napok nulladik napján a Csaba center előtt. Felemelő élmény volt látni, hogy mennyi vízműs diák sorakozott fel a jelölt, Török Péter mögött. Mindannyian örömmel énekelték a Vízmusic párt indulóját, miközben fáklyákkal vonultak a Csabagyöngye Kulturális Központ felé. Török Péter igazi szónokként ismertette programját a színpadon. A jelöltek beszédét a Punnany Massif zenekar koncertje követte.

 

Hétfőn a pártok gyorsan elfoglalták faházaikat a Szent István téren. A Vízmusic faháza is hamar készen állt arra, hogy helyet adjon a csocsónak és a karaokeenak. Hiába a rossz idő, mindig sok-sok érdeklődő állta körbe a faházat.

 

Kedden délután hatalmas tömeg gyűlt össze a Csabagyöngye hangversenytermében. Diákok százai voltak kíváncsiak a pártok produkcióira. A vízműsök egészen hamar sorra kerültek. Török Péter magabiztos és lelkesítő szavai indították a műsort. Nem volt hiába a rengeteg próba, gyakorlás, hiszen a táncos produkció remekül sikerült. Igazi különlegesség volt hallani az egyik híres popénekesnő számát zenekari feldolgozásban.

 

A Happening után a szerda már a mozgás, a sport napja volt. Megmutattuk azt is, hogy nemcsak a zene iránt érdeklődünk, hanem ügyesen és gyorsan tudunk mozogni. Hiszen ez kell a Street fighthoz. Nem csoda hát, hogy ebben a versenyben a vízműsöké lett az első hely.

 

Szerda estére mindenkiből előtört az izgalom. Másnap már eredményhirdetés. Előtte azonban még lehetőség van egy záróprodukcióra. A Vízmusic itt is nagyon szépen helyt állt. A zenei stílusok váltakozása emlékeztetett az elmúlt napok kampányprogramjaira.

 

Csütörtök este hat óra után már izgalommal teli várakozás töltötte be az egész Csabagyöngyét. Miközben a diákok énekelték a jobbnál jobb dalokat, addig a kampányfőnökök összesítették a szavazatokat.

 

Egy álom vált valóra. A Vízmű megnyerte a XXII. Garabonciás napokat. Török Péter örömtől könnyes szemmel vette át a város kulcsát. Péntek reggel már mint Békéscsaba diákpolgármestere fogadta Vantara Gyula polgármester úr gratulációját.

 

Nagyon büszkék vagyunk erre a szép eredményre! Gratulálunk Török Péternek és minden stábtagnak.

 

Powered by RS Web Solutions

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.