BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Karácsonyi készülődés

1Már csak pár nap van hátra karácsonyig. Egyre nagyobb a készülődés, az emberek vidáman sétálnak a karácsonyi fényben úszó utcákon. Békéscsaba főtere teljesen átalakult a december beköszöntével. Korcsolyapálya, óriáskerék és színes vásár vár minden érdeklődőt. A sötétedéskor kigyúló fények mesebelivé varázsolják a fákat és az egész teret.

A karácsonyi hangulat az iskolába is beszökött. Sok teremben látni ünnepi dekorációt. Van olyan osztályterem, melyben egész nap csillognak a karácsonyi fények, máshol pedig az adventi koszorú díszíti a tanári asztalt.

Az énekórákon felcsendülnek a békét és nyugalmat árasztó karácsonyi dallamok. Több vízműs is elárulta, hogy már nagyon várja a karácsonyt, de nemcsak a téli szünet miatt, hanem azért is, hogy együtt legyenek a családtagok, és ha aprósággal is, de megajándékozzák egymást. Persze a karácsonyi menü is igen fontos. Lényeges, hogy az asztal az ő kedvenceikkel legyen tele. Igyekeznek megfelelő ajándékokat választani, sőt maguk készítik el azokat, hiszen úgy gondolják, hogy a saját munka mindig sokkal értékesebb.

Ne feledjük, hogy egy kedves szó, jókívánság is szép ajándék. Küldjünk idén is kedves üzenetet a többieknek az iskolai karácsonyfán. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.