BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Februári programjaink

1A tél mindannyiunk számára mindig igen hosszúnak tűnik. A február vége azonban bőven kínál a vízműsöknek jobbnál jobb iskolai rendezvényeket.

 

Február 21-én lesz a végzősök által várva várt szalagavató ünnepség a városi Sportcsarnokban. Pénteken mindannyian megkapják a saját szalagjukat, melyet büszkén viselhetnek. A meghitt pillanatok után jöhetnek a produkciók. A lányok meseszép fehér ruhában, a fiúk pedig öltönyben mutathatják be keringőtudásukat. A próbák nagyon jó hangulatban telnek, hallhatjuk mi is a felszabadult nevetést, amikor a díszterem mellett elsétálunk egy-egy gyakorlás ideje alatt. A sok munka biztosan meghozza a gyümölcsét. A szülők, tanárok, diákok és minden vendég örömmel fogja figyelni a műsorszámokat. (Képeink 2012. február 24-én készültek)

 

Február 27-én csütörtökön az iskola dísztermében farsangi mulatság lesz. Minden osztályból lehet jelentkezni a jelmezes felvonulásra, a táncversenyre és a karaoke-re is. Többen már nagyon várják. Izgalmuk érthető, hiszen a farsangon teret adhatnak kreativitásuknak, és persze a díjakért is megéri versenybe szállni. A legjobbak mozijegyet nyerhetnek, amelyet a Center moziban használhatnak fel arra a filmre, amire szeretnék. A többiek sem maradnak jutalom nélkül. Lesz édesség, és szórakoztató produkciók is. A szervezők igyekeznek minél jobb hangulatot teremteni.

 

Mindkét rendezvényhez nagyon jó szórakozást kívánunk!

 

2345

Copyright © 2013. All Rights Reserved.