BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Itt az ideje a pihenésnek és az ünneplésnek…

01Eljött a tavaszi szünet. Az idén nagyot teljesítettünk, hiszen január óta tizenötször kezdtünk új hetet. Ezalatt az idő alatt nagyon sok minden történt. Lezárult az első félév, és megkezdődött az év végi jegyekért folytatott küzdelem. Számos tanulmányi versenyen vagyunk túl, melyeken nagyon szép eredménnyel végeztek tanulóink. Sokan bejutottak a megyei illetve az országos döntőkbe. A tanulmányi versenyek mellett iskolánk csapatai szépen teljesítettek a fociban, a kosárlabdában és a röplabdában is.

Néhány kirándulásra is sor került az elmúlt időszakban. A víz világnapja alkalmából tanulmányozhattuk a duzzasztóművet Békésszentandráson. Egy kis csapat pedig az elmúlt héten Csehországba látogatott tanulmányi célból.

A tanulás mellett persze a közösségi programok sem maradhattak el. Februárban farsangoztunk, április 14−15-én pedig újból a lelkes diákigazgató-jelölteken volt a sor, hogy élvezetes programokkal maguk mellé állítsák társaikat.

Itt az ideje most már a pihenésnek és az ünneplésnek is. A húsvét az egyik legfontosabb ünnep, amihez sok-sok kedves szokás is kapcsolódik. Tojásfestés, locsolkodás, evés-ivás. Érezze hát jól magát mindenki, hogy a szünet végeztével, sok erővel feltöltődve kezdhessük meg újból az iskolát. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

02030405

Copyright © 2013. All Rights Reserved.