BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Nyelvvizsgázz és nyerj!

1Nyelvvizsgáztatóként rendszeresen kapok értesítéseket nyelvvizsgaközpontoktól a vizsgákkal kapcsolatos szabályok változásairól, új kiadványok megjelenéséről, előadásokról, próbanyelvvizsga-lehetőségekről, esetleg akciókról. Legutóbb is ez történt. A City and Guilds Nyelvvizsgaközpont hírlevelét olvastam, amikor figyelmes lettem egy kihagyhatatlan lehetőségre.

 

Válaszd a City and Guilds nyelvvizsgát az idei tanévben, és értékes felkészülési anyagokat, valamint egy londoni utazást is nyerhetsz! Regisztrálj a City and Guilds Nyereményláz játékára 2015. április 30-ig, és az alábbi értékes nyeremények várnak rád:

  • Heti nyeremények: felkészítő könyvek, City & Guilds ajándékcsomag, Libra Books nyelvkönyvboltban felhasználható kedvezményes vásárlási utalvány.
  • Havi nyeremények: City & Guilds nyelvvizsgakupon, Longman Exams Dictionary, 5 Perc Angol magazin előfizetése.
  • Karácsonykor extra meglepetés!
  • FŐDÍJ: egy 2 személyre szóló londoni hétvége, amelyet azok között sorsolunk ki, akik regisztráltak a kampányra, és 2015. április 30-ig jelentkeznek bármelyik államilag akkreditált City & Guilds nyelvvizsgára.

A nyereményekről és a játékról részletesen a www.cityandguilds.hu oldalon olvashatsz.

Mit is kívánhatnék minden vállalkozó kedvű diákunknak? I wish you good luck! És persze keress fel bátran, ha segítségre van szükséged, vagy nincs kit magaddal vigyél Londonba!

 234576

Copyright © 2013. All Rights Reserved.