BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Diáknapok? Igen!

Kitört a tavaszi szünet! Rövid, de programokban igen gazdag héttel zártuk le a téli szünet óta tartó hosszú időszakot. Az elmúlt 13 hét igen fárasztó volt tanárnak is és diáknak is. Március utolsó napjaiban már szükség is volt egy kis lazításra. A lelkes vízműsökből alakult pártok színes, izgalmas programokkal szórakoztatták az iskola diákjait és tanárait. Kreatívnak is kellett lenni, hiszen a győztes párt jelöltje elnyeri a Vízmű diákigazgatója címet. Sőt a nyertes stáb képviselheti iskolánkat a Garán. Kik is indultak?

 

Három igen kiváló jelölt és stábjuk kezdte meg hétfőn a versengést. A Varga Tibor által vezetett Maffia párt, a Puskely Gergő által irányított Push-key párt és az Unlimited párt Solymosi László vezetésével. Mindhárman igazán szép célokat tűztek ki maguk elé.

A díszterem mindkét napon zsúfolásig megtelt. Rengeteg szórakozási lehetőség közül lehetett választani. Volt Xbox, csocsó, kvíz. Aki megéhezett, megkóstolhatta a szendvicseket, a pogácsát és a színes palacsintát is. A különlegességre szomjazók kedden gyümölcsléből készült koktélt ihattak. A pártok „showműsorokkal” is próbálták maguk mellé állítani a diákokat. Hétfőn az Unlimited párt szervezésében motoros kaszkadőrshow volt az udvaron. Nem könnyű dolog háttal a menetiránynak motorozni, vagy éppen állva egy keréken egyensúlyozni. Nagy taps zárta a produkciót. A diáknapok folyamán két koncerten is elengedhették magukat diákjaink. Kedden néptánc- és aerobicbemutató zárta a programokat. A szavazatok leadása előtt már csak a kortesbeszédek voltak hátra. Gugyela Norbert és Novák Attila tanár urak, valamint Török Péter, a 2013-mas diákpolgármester dicsérő szavakkal illették a jelölteket.

Kedden, nem sokkal 11 óra után minden vízműs leadhatta szavazatát. A bizottság számlált is, az eredményre azonban csak szerdán derült fény.

2015-ben a diáknapok harmadik helyezettje a Maffia párt lett. A második helyen az Unlimited párt végzett, a diákigazgatói címet pedig Puskely Gergő, a Push-key párt jelöltje nyerte el.

Az eredményhirdetést követően a három párt által szervezett zárórendezvényen vehettek részt a diákok. Kitűnő volt a hangulat!

Gratulálok a győztesnek! Minden vízműsnek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.