BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Vicces vizes ismerkedés

1A közelmúltban került megrendezésre a szokásos ismerkedési est, amit a 10. E osztály szervezett a 9. E-seknek. A rendezvény jellemzéséül csak ennyi: egyszerűen szuper volt! E „lisztes” délutánon tíz próbát kellett kiállniuk a gólyáknak, többek között méznyalás, lisztfújás, lufiborotválás, versírás és egy totó kitöltése, amiben olyan ismeretekről kellett számot adniuk, amelyek az iskolával, az iskolában folyó diákélettel vagy a diákok között elterjedt információkkal kapcsolatosak.

 

A zsűritagok az osztályfőnökök, Dina Gáborné (10. E) és Martinák Judit (9. E) tanárnő, valamint Kiss Dávid (9. E) voltak. A verseket osztálytársai hozzá írták. 

  

A hangulat remek volt, mindenki nagyon jól érezte magát. Külön köszönet illeti a főszervezőket, a feladatok, a totókérdések kiagyalóit: Majdán Vendelt, Mikula Gergőt és a fergeteges műsorvezetőket: Selinger Tamást és Izbéki Pétert.

 

Reméljük, hogy azok a gólyák, akik nem féltek eljönni, nem csalódtak, jól érezték magukat. Úgy véljük, örökké bánni fogják távollétüket azok, akik megfutamodtak.

 

234567891011121314

Copyright © 2013. All Rights Reserved.