BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Két dudás egy csárdában...

02 22 duda 00Vagyis két kitűnő egy osztályban. Nem kell persze elszánt küzdelemre gondolni, hiszen két szimpatikus, segítőkész diákról van szó, akiknek a tudását az egész 10. D elismeri. Osztályfőnökként nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy mindketten az én osztályom tanulói.

Bedő Tibor Dániel Elekről, Druga Richárd Orosházáról jött a Vízműbe kitűnő tanulmányi eredménnyel. Tudatos választás volt az övék, már akkor tudták, hogy csakis ide akarnak járni, hogy a választott szakmát nálunk kiválóan megtanulják: Dani fluidumkitermelő, Ricsi magasépítő. A technikusi végzettség megszerzése után szakirányban szeretnének továbbtanulni.


Mindkettejükre ösztönzőleg hat, hogy van egy másik kitűnő tanuló is az osztályban. A néha gyengébben sikerült dolgozatot vagy feleletet igyekeznek minél hamarabb kijavítani. Elsősorban a reál- és szakmai tárgyakat szeretik, de Ricsi az idegen nyelvet is szívesen tanulja. Tavaly megnyerte németből a háziversenyünket. Dani kémiából szerzett megyei 2. helyezést, DÖK-tag, és sokat dolgozott az Euroscola internetes vetélkedő feladatain is. Megkérdeztem a fiúkat, hogy melyik tantárgyból legnehezebb megszerezni az ötöst. Dani a szakrajzot és az ábrázoló geometriát említette, Ricsi válasza a német volt.

A tanulás mellett azért kikapcsolódásra is marad idejük. Danit szinte minden érdekli, a számítógépes játékokkal is nagyon szeret foglalkozni. Ricsi kosárlabdázik és kollégistaként kialakult egy másik baráti köre is.

Társaiknak szívesen segítenek a tanulásban, egymásra és az osztályra is ösztönző hatású a teljesítményük. Sőt, még több dudást is szívesen látnék az osztályomban!

 

 02 22 duda 01

 

02 22 duda 02

 

 02 22 duda 03

 

02 22 duda 04

 

02 22 duda 05

 

02 22 duda 06

 

02 22 duda 07

 

02 22 duda 08

 

02 22 duda 09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.