BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Sporthírek

 

2Labdarúgóink folytatták a sikeresen elkezdett idényt, az utolsó mérkőzésüket is megnyerték, a Trefort csapatát sikerült felülmúlniuk 2-1 arányban. Ezzel az eredménnyel veretlenül végeztek az őszi fordulóban, így vezetnek a csoportjukban.
   Elkezdődtek a mérkőzések a kosárlabdázóknak is. A vízműs lányok először a Szlovák Gimnázium csapatát verték meg 52-23-ra, majd az Evangélikus Kollégium csapatát fektették két vállra, 54-15-re győztek.
A csapat tagjai: Bódai Nikoletta, Gunda Zsuzsanna, Vetési Ágnes, Zvara Evelin, Szekeres Barbara.
Az utolsó fordulóban az Andrássy Gyula Gimnázium csapata vár rájuk, valószínűleg az már egy sokkal nehezebb mérkőzés lesz. Várjuk a lelkes szurkolókat, hogy ezt a csatát is győztesen vívják meg a lányok.
A mérkőzés helye és ideje: az Andrássy Gyula Gimnázium tornatereme 2011. december 5. 16:45.


   A fiúk a megyei bajnokságban indultak, ahol az különbség a lányokkal szemben, hogy igazolt játékosok is játszhatnak. Két csoportba sorolták a nevezett csapatokat, a mieink a Széchenyi és a Gépészeti csapatával kerültek össze. Izgulni csak az első meccsen, a Széchenyi ellen kellett, de végül azt is 11 ponttal, 53-42-re nyertük meg.
A Gépészetit 15 ponttal, 68-53-ra vertük meg. A fiúk így a csoport élén zártak, mehetnek a megyei döntőre, ahol még két nehéz mérkőzés vár rájuk.
   A csapat tagjai: Tulkán Gergely, Tulkán Máté, Hortobágyi Viktor, Zubor Gergő, Szlyuka Gábor, Szabó Péter, Kovács Patrik.
Hajrá Vízmű!

134

Copyright © 2013. All Rights Reserved.