BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Földmérő Bál

1Februárban került megrendezésre a 13. földmérő bál. A helyszín az idén is a Fiume Hotel díszterme volt. A rendezvényt Zátonyi Rihárd a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatalának vezetője nyitotta meg. A szervezést a hivatal munkatársai vállalták fel. A résztvevők a megye körzeti földhivatalainak dolgozóiból, földmérő vállalkozókból, álltak össze. Képviseltette magát a Vidékfejlesztési Minisztérium, és a Földmérési és Távérzékelési Intézet is vezetőivel.

A vendégek véleménye szerint a szakmai rendezvények mellet szükség van az ilyen jellegű összejövetelekre is, bármennyire is nehéz időket élünk. Sok földmérő, és sok volt vízműs találkozója ez. Természetesen nem minden vízműs marad a szakmában, de más területen boldogul, azt a helyszínen is tapasztalhattuk, hiszen a hotel házi asszonya és a zenekar énekes gitárosa is a vízmű padjait koptatta.

Kedvcsinálóként Barkóczi Zsófia és Filotás Márk „A” osztályos táncosok műsorát láthattuk. Látványos volt, fiatalos energikus. A pezsgős pohárköszöntő után svédasztalos vacsora következett. Az asztalokon bőségesen található volt ízletes étel.

A jókedvhez és táncoláshoz szükséges zenét a Dominó zenekar szolgáltatta. Nem először játszottak már a közönségnek, nem is okoztak csalódást.

Ebben az évben kevesebben voltunk mint az elmúlt években, de a hangulatot ez nem befolyásolta. Köszönjük a szervezést, jövőre remélem megint találkozunk.

2345678

Copyright © 2013. All Rights Reserved.