BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Szonja a duracell nyuszilány!

1Szeretném bemutatni osztályom, a 10. B egyik tanulóját Csizmadia Szonját, akit már most is sokan ismertek, de a Vásárhely Napokon biztosan mindenki megtanulja majd a nevét. Nézzük csak, hogy is lehet, hogy angolórán az energikus szó magyar fordításaként Szonja jutott egy ötletes osztálytárs eszébe. Megkértem mesélje el mi mindennel foglalkozik az iskolán kívül.

Mint azt a szalagavatón láthattátok, hallhattátok szeret, és tud is énekelni. Évek óta jár egy gitárklubba, régebben gitározott is, de most már inkább az énekórákra koncentrál.

A Csabai Színistúdiónak is aktív tagja, csütörtökönként két órán keresztül a színészmesterséget gyakorolja, péntekenként pedig egy-egy beszéd, ének, illetve táncórája van.

Ezen kívül, ha már láttátok valahol Manókaland - Moncsi gyermekműsorát, ott is találkozhattatok vele. Nyár óta tagja ennek a társulatnak is, az első gyerekműsor fellépésük közösen Sarkadon, az utcazene fesztiválon volt. Ráadásul nem csak zenével szórakoztatja a gyerekeket, hanem az arcfestéshez is ért. erről a Garabonciás idején „nagyobb gyerekek” is meggyőződhettek.

Mivel a felsoroltak ellenére még mindig marad ideje, hétfőnként edzésre jár, az iskola röplabdacsapatának is tagja.

Mivel energiája számomra úgy tűnik tényleg kimeríthetetlen az iskola egyéb programjaiban is részt vesz, legyen az főzőverseny, kirándulás, pályaválasztási vásár, nyílt nap, karácsonyi műsor, vetélkedő, avagy spontán osztálykirándulás a nagy hóban és hidegben. Természetesen tagja a diákönkormányzatnak is, és a tervei között szerepel egy nyári vízműs gólyatábor szervezése.

Szonja azon emberek közé tartozik, aki nem csak álmodozik, hanem tesz is érte, hogy álmait megvalósítsa. Vajon mindenki tudja-e, hogy mi az a "dezsávű" érzés, de garantálom, hogy a Vásárhelyi napokon, majd mindenki megtapasztalhatja! Csak figyeljétek SZONJÁT! Nemsokára itt az idő!

23546789

Copyright © 2013. All Rights Reserved.