BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Egészségnap a Vízműben

06 November 29-én a Vízműben minden az egészség és az egészséges életmód körül forgott. Már kora reggel gyönyörködhettünk azokban az ötletes és sokféle technikával elkészített egészséges életmódot hirdető plakátokban, amelyeket a 9. és 10. osztályos tanulók készítettek.
   A szünetekben az érdeklődők az egészséges táplálkozással, dohányzással, drogokkal, kapcsolatos teszteket tölthettek ki az aulában. Aki minden kérdésre jól felelt, müzli szeletet vagy almát kapott. A bátrabbak a műsorvezető, Váczi Vivien kérdéseire a mikrofonba mondták a jó megoldásokat. 

   A szintén az aulában elhelyezett üzenőfalon a diákok megírták véleményüket arról, hogy miért jó sportolni, továbbá miért nem dohányoznak. A nagyszünetben a plakátversenyt értékelte a háromfős zsűri (White Anikó tanárnő, Ugrainé Rajtár Zsófia védőnő és Csizmadia Szonja diákalpolgármester). 
  Első helyezést ért el és egy gyönyörű orchideával gazdagodott a 10. E osztály, második lett a 10. B. Ők két munkával is neveztek: az egyik egy számítógéppel szerkesztett, a másik pedig egy szabadkézi rajz volt. Jutalmul egy szép szobanövényt vehettek át. A harmadik helyen a 10. D és a 9. E osztály végzett. Gratulálunk minden résztvevőnek!

02030405

070809

10111213

Copyright © 2013. All Rights Reserved.