BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Retró nap a Vízműben

01   2013. február 14-én harmadik alkalommal rendezte meg iskolánk diákönkormányzata a már hagyománnyá vált Retró napot. A nagyszünetben a régi időket idéző ruhába bújt diákok gyülekeztek az aulában, akik az iskola rádiósai által kevert zenékre táncra is perdültek. A rendezvény műsorvezetője, háziasszonya, Váczi Vivien 14. Df osztályos tanuló köszöntötte a jelmezes és nem jelmezes, ám annál jobb kedvű diákokat.

   Majd amikor felcsendült Fenyő Miklós Limbó hintó című dala, már mindenki tudta, hogy mit kell tennie: átbújni az ideiglenesen limbólécnek kinevezett magasugró léc alatt. A versenyre annyian jelentkeztek, hogy több fordulót is rendeztünk. Nagyon meglepődtem, és egyben örültem is, hogy sok diákunk roppant ügyesen veszi az akadályt. Én magam is próbálkoztam, sajnos kevés sikerrel. A résztvevőket a diákönkormányzat segítői nyalókával jutalmazták.
   Közben már érkeztek is vissza a ládikónkba a retró totó megfejtései, amit nem győztünk javítani. A 13+1 kérdésből álló teszt értékelésénél a kilenc vagy annál több helyes megfejtést leadókat szintén nyalókával díjaztuk. Idén az aulában felállítottunk egy üzenőfalat, hogy diákjaink a szerelmesek napján üzenetekkel kedveskedhessenek osztálytársaiknak, tanáraiknak,
   Míg a zsűri azt vitatta meg, ki legyen az idén a retrókirály és királynő, a karaoke verseny legbátrabb vízműsei szórakoztatták a nagyszámú közönséget. A szünet végére megszületett az eredmény. A III. Retró nap győztesei  - a remek párost alkotó - Csizmadia Szonja 11. B és Boldizsár Gábor 14. B osztályos tanulók lettek. 

Powered by RS Web Solutions

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.