BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Igazi jég!

1… avagy korcsolya határok nélkül

A Békéscsabán felállított új, műanyag borítású korcsolyapálya ihlette a 11. B-seket egy osztálykirándulásra. Úgy gondoltuk, nem adjuk alább, egyenesen Szegedig megyünk korizni! Az ötlet gyökeret eresztetett, megszerveztük, és január 11-ére kitűztük a kirándulás napját.

Bár az osztály nem minden tagja áldozta fel a szombati napját erre a kiruccanásra, a megbeszélt időben mégis 12 diák ott volt a vasútállomáson. Majd’ 2 órás vonatozást és fél óra gyaloglást követően végre megérkeztünk a helyszínre, a szegedi műjégpályára!

 Felcsatoltuk a korikat, és…………………… Kiderült, hogy rajtunk kívül néhányan szintén először próbálkoznak ezzel a sporttal, így a „profik” kíséretében és tanácsait hallgatva eleinte csak a pálya szélén próbáltunk megállni a lábunkon. A kitartó igyekezet (majdnem) meghozta a gyümölcsét. A kétórás turnus végére már-már megtanultunk korizni. A programot egy közös pizzázás zárta, majd hazaindultunk!

A következő osztályfőnöki órán persze megvitattuk, ki hogyan érezte magát, és azt a megállapítást tettük, hogy ez egy nagyon jó kis nap volt! Olyannyira, hogy a közeljövőben megismételjük!!!!!

És most beszéljenek egy kicsit talán többet a képek………

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.