BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Jeles vízműsök

4Lezárult az első félév. A kitartó tanulás és a szorgos munka sok vízműsnek jeles bizonyítványt hozott. Közülük néhányan meg is osztották velünk sikerük titkát.

 

Tóth Ádám 9. B: Miután általános iskolában is elég jó tanuló voltam, és mindig is a műszaki dolgok érdekeltek, ezért szerettem volna a közelben található legerősebb műszaki iskolába járni, ez pedig a Vízmű volt. A tudat, hogy a mostani teljesítményemmel alapozom meg későbbi éveimet, engem erőteljesen motivál a tanulásra. Kedvenc tantárgyam a fizika, hiszen rendkívül kíváncsi vagyok a világ működésére. Szabadidőmben szívesen nézek filmet, vagy elmegyek a barátaimmal szórakozni.

 

Fejes Izabella 10. D: Már eldöntöttem, hogy felnőttként is a geológiával szeretnék foglalkozni. Igyekszem minél jobban tanulni, hogy felvegyenek a Debreceni Egyetemre. Nagyon jól érzem magam az iskolában és a kollégiumban is. A kedvenc tantárgyam az őslénytan, emellett pedig az irodalom. Nem is csoda, hiszen nagyon szeretek szabadidőmben olvasni. A szobatársaimmal is jóban vagyunk, szívesen segítünk egymásnak a tanulásban is.

 

 

Szilágyi Krisztina 10. B: Építészmérnök szeretnék lenni már 6 éves korom óta, és ez az iskola rengeteg alapot ad ehhez. Motivál az, hogy felvételt nyerjek egy jó egyetemre, nekem a BME a cél. Nagyon szeretnék kijutni külföldre, ha nem is véglegesen, de egy rövid időre. Ez megvalósítható egy remek ösztöndíjjal, amihez jó átlag kell. Kedvenc tantárgyaim a fizika és a matek, a szakmai tantárgyak közül a műszaki ábrázolás, az építészetirajz-gyakorlat és az angol nyelv. Szabadidőmben szívesen rajzolok, festek, készítek kreatív dolgokat. Szeretek a szabadban lenni, kirándulni, utazni, és persze mint a tinédzserek többsége, a barátaimmal tölteni az időt.

 

Gratulálunk nektek és további szép sikereket kívánunk a jövőben is!

 

 

1 2 3

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.