BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Szép eredmények, sikeres osztályok a Vízműben

1Félévkor nemcsak a tanulókat értékeljük, hanem az osztályközösségeket is az „Osztályharc” nevű vetélkedő keretében. Sok évvel ezelőtt dolgoztuk ki azt a pontrendszert, amelyet a rangsor felállításához használunk. 9 szempont szerint értékeljük az osztályokat, a részletes eredmények a mellékelt táblázatban láthatók.

 

A félévi értékelés még tájékoztató jellegű, a tanév végén azonban jutalomban részesülnek a dobogós osztályok. Szabadnapot és anyagi támogatást kapnak a jól megérdemelt osztálykirándulásukhoz.

A 9-11. évfolyamok versenyében 1. helyezett lett a 10. B (magasépítő) osztály. Osztályfőnökük: Tóth Krisztián. A 12-14. évfolyamok külön csoportban indulnak, náluk a 14. D geológusai nyertek. Osztályfőnökük: Lisztes Tibor

A 9 értékelő szempont közül a legfontosabb a tanulmányi eredmény, amit a kapott érdemjegyek átlagából számítunk ki.

                                                                           10. B    4,23

                                                                           14. Dg  4,26                 Gratulálunk a szép teljesítményükhöz!

 

Írásom nyitóképén a 9. B (magasépítő) osztály szerepel, akik ugyan még nem lettek dobogósok, de megérdemlik, hogy megemlítsük a tanulmányi eredményüket: 4,01. Osztályfőnökük: Subasicz Imréné. A legnehezebb dolguk talán a „kicsiknek” van: új iskola, új tanárok, új környezet. Ennek ellenére szépen teljesítettek, bizakodva várjuk a folytatást.

 

A mellékelt táblázatot a hirdetőtáblán is megtaláljátok, érdemes tanulmányozni.

 

Mindenkinek sikeres, eredményes második félévet kívánok!

 

23

4

Copyright © 2013. All Rights Reserved.