BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Nem kicsi a tét


0A Békéscsabai Diákönkormányzat, a Csabagyöngye Kulturális Központ Patent Diákirodája Békéscsaba Önkormányzata támogatásával 2012. október 26-27. között rendezte meg először a SuLink ifjúsági vetélkedőt. A sikernek köszönhetően 2013 januárjában a Csabagyöngye Kulturális Központ nyitóhetén a SuLink2 elsőnek nyújtott lehetőséget a fiataloknak az épület közelebbi megismerésére. Immár harmadik alkalommal hívják a város diákjait a SuLink vetélkedőre. A program elsődleges célja, hogy a tanulók megismerjék egymást, a várost, annak történetét, jelenét, értékeit, közösségi és sportéletét és szeretnék bemutatni a városi közösségi színtereket, s az ott folyó tevékenységeket is.

 

Idén február 21-én lesz a vetélkedő. Már vannak jócskán jelentkezők a Vízműből is. Azok, akik tavaly voltak, csak kellemes élményekről tudnak beszámolni. A vetélkedő nagyon jó hangulatban telt. Sok új barátot lehetett szerezni, hiszen a létrehozott csapatok tagjai más-más iskola tanulói voltak. A várost is alaposabban megismerhették.

Az idei programban szerepel többek között Quiz és kódvadászat is. A versenyzőket tízórai és ebéd is várja. Az első 3 helyezett csapat tárgyjutalmat (fülhallgató/pendrive/utalványokat helyi pizzázókba) kap, valamint ingyenes házibuli rendezési lehetőséget a Csabagyöngye Kulturális Központ Casinójában. Nem kicsi tehát a tét. Reméljük, a vízműsök jól fogják magukat érezni, és a nyeremények közül is megszereznek jópárat.

A Csabagyöngye Kulturális Központ a versenyeken kívül városi diáklapot is megjelentet Csak címmel. Az idei januári szám már iskolánkba is megérkezett. Fő témája a közösségi szolgálat, hasznos tanácsokat ad a 9-10. osztályos tanulóknak.

(forrás: www.csabagyongye.com)

12346

Copyright © 2013. All Rights Reserved.