BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Megválasztottuk a Vízmű diákigazgatóját

1Április 14-15-én ismét a diákoké volt a főszerep. A három párt tagjai már hétfőn korán reggel a díszteremben sürgölődtek, némi gondolkodás után a sátrak tartozékai is a helyükre kerültek. A versenyzők mindent megtettek, hogy elnyerjék a diáktársak támogatását.

Készítettek melegszendvicset, osztogattak üdítőt és gyümölcsöt is. Persze színes programokban sem volt hiány. Az első napon a vízműsök kipróbálhatták, hogy ki tud átbújni az alacsonyra helyezett limbóléc alatt. A Sportmű párt meghívott vendégszereplői pedig lélegzetelállító gyakorlatokat mutattak be. A hétfői programokat a kampányfilmek vetítése zárta. A Ne Bagózz Keletre párt filmje igazi keleti hangulatot teremtett. Az Aloha párt felvételéből pedig megismerhettük, hogyan is készül egy „igazi” hawaii virágfüzér. A Sportmű sem hazudtolta meg önmagát. A sportolók élete sem könnyű, főleg akkor, ha a főnököt is elrabolták.

A második napon a pártok további színvonalas programokkal igyekeztek elkápráztatni a közönséget. Csomós Tamás és szépséges párja latin táncot adtak elő. A keleti kultúrát két hastáncos lopta be a díszterembe. A keddi vetélkedést a rögtönzött beszédek vidám pillanatai zárták. A diákönkormányzat elnöke, Pesti Laura arra volt kíváncsi, hogy a jelöltek mennyire ismerik a mezőgazdaság bizonyos szavait. Születtek humoros megoldások. A nap végén a vízműsök titkos szavazás keretében adhatták le voksukat. A bizottság kíváncsian számolt. Csupán néhány szavazat döntötte el, hogy ki lett a győztes. A szerdai ünnepélyes eredményhirdetésen kiderült, hogy idén az Aloha párt gyűjtötte a legtöbb szavazatot. Braun Gergő örömmel vette át igazgató úrtól a kulcsot, és köszönetet mondott stábjának a sok segítségért. Gratulálunk neki, és sok sikert kívánunk az őszi városi megmérettetéshez is!

234

56

Copyright © 2013. All Rights Reserved.