BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

A lágy hang gazdája

„Mindig is nagyon közel állt hozzám a természet” – vallja magáról Kelemen Orsolya 9. E osztályos tanuló. Nem véletlen tehát, hogy a Vízműt választotta. A korábbi években részt vett több, a Körös-Maros Nemzeti Park által szervezett természetvédelmi versenyen. Emellett tehetségének egy másik oldalát is kibontakoztatta. Nagyon szereti a magyar nyelvet.

Szívesen szaval verset, és nagyon szépen olvas.Az előző évben a Szép magyar beszéd versenyen Kisújszálláson bronz minősítést szerzett. Középiskolásként is megmaradt a nyelv iránti szeretete. Immár a Vízmű rendezvényein hallhatjuk kellemes, lágy hangját. A ballagási ünnepségen ő búcsúzott verssel a végzős diákoktól. Nagy örömmel vállalta a felkérést, hogy a pedagógusnapi ünnepségen verssel köszöntse iskolánk tanárait.

 

Az első tanév alatt az iskola diákközösségébe is ügyesen beilleszkedett. Részt vett a farsangi mulatságon, jelmezesként harmadik helyezett lett. Élvezte, hogy összemérhette tudását a többi vízműssel a gyümölcspucolásban és a limbózásban a diáknapokon. A következő tanévekben is szeretne a közösség aktív tagja lenni. Szívesen venne részt a diákönkormányzat munkájában, szereplőként pedig az iskolai ünnepségeken.


Magatartása és szorgalma miatt is méltán lehetünk büszkék Orsira.

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.