BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


A legifjabb vízműsök

01Az idei felvételi eljárás lezárult. A folyamat utolsó lépése az volt, amikor a tanév befejezésekor - gyakran szüleik és testvéreik kíséretében - megjelentek a Vízműben az iskola legfiatalabb tanulói. A távolról érkezők már a meghirdetett 8 óra előtt megérkeztek a Deák utcába. Várakozniuk nem sokat kellett, hiszen az iskola tanárai szintén korán keltek ezen a napon, és rögtön tudták fogadni az elsőként érkezőket.

A Vásárhelyi Pál Szakközépiskola induló osztályai ismét megteltek a műszaki tudományok és a korszerű technika elkötelezett híveivel. Az adminisztratív munkát végző munkatársak között ott voltak a beiratkozó fiatalok leendő osztályfőnökei is. A kollégiumot Rotics József igazgató úr képviselte, de gördülékenyen folyt az ügyintézés a védőnő és a meghívott vendégek asztalainál is.

A beiratkozott fiatalok - diáktársaikhoz hasonlóan - most, a forró nyári napokon pihennek, nyaralnak, diákmunkát végeznek. Szeptemberig még sok idő van, mindenki feltöltődhet új energiákkal. Egyszer azonban a leghosszabb vakáció is véget ér, és új diákjaink megkezdhetik középiskolai tanulmányaikat a Vízműben, ahol már nagyon várjuk őket.

A beiratkozások készült fotókat a KÉPTÁR-ban helyeztük el.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.