BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kollégiumi gólyabál

03Hagyományunkhoz híven 2018. október 18-án, csütörtökön idén is megrendezésre került gólyabálunk, melyet a kollégiumi DÖK szervezésében láthattunk megvalósulni. 
A fiatalokat négy csoportra osztottuk, majd a csoportvezetők irányításával megkezdődött a készülődés e jeles eseményre. Októberben 15-én, kedden sportversennyel vette kezdetét az eseménysorozat, ezeken mindegyik csapat jól teljesített.
A gólyabálon immáron a zsűritagokat közös megegyezéssel választották ki a diákok, köztük a zsűri elnöke Megyeri Béla tanár úr volt. További zsűritagok volt még Galgóczi Csenge, Gidai Péter és Gerhát Krisztián. 
Az esemény Balogh Misó diákpolgármester köszöntésével kezdődött, aki a műsorvezető szerepében, elegáns megjelenésével, vicceivel jó hangulatot teremtett.A feladatok között megtalálható volt a koldulás, a szelfi verseny, sószórás, lisztfújás, újságpapír-tánc és egyéb hasonló beavató-jellegű feladatok. A műsor alatt folyamatos jókedv uralkodott, diákok és kollégák egyaránt jól érezték magukat. 
A pontozás sorrendbeállítás szerint történt, így alakult a végső eredmény, amely viszonylag szorosnak mondható. 
Az 1. helyezett a I. csoport, a 2. helyezett az III. csoport a 3. helyezett a IV., a 4. helyezett pedig a II. csoport lett. Az avatás végső momentumaként az újoncok letették az ünnepélyes gólyaesküt. 
A résztvevők és a szervezők is jelesen szerepeltek. Úgy tűnik, hogy a hosszas és fárasztó próbák meghozták gyümölcsüket. A gólyabál által mind a négy csoport diákjai megismerkedetek egymással, megtanultak még jobban odafigyelni társaikra és megteremtették az eredményes közös munkához szükséges légkört, amelyet remélünk, hogy év végéig sikerül megőrizniük. Köszöntjük gólyáinkat ezúton is!
0405070806091011121301 02

Copyright © 2013. All Rights Reserved.