BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Vízműs diák az Országos Diák Tanácsban

12019. november 12-én tartotta soron következő gyűlését a Békés Megyei Diákparlament, amelyen tanulónk, a 11. A osztályos Bauer Bettina képviselte intézményünket. A Békés Megyei Könyvtárban tartott ülésen az intézményi küldöttek megválasztották maguk közül azt a 11 tanulót, akik a 2020. január 31. és február 2. között Székesfehérváron megrendezésre kerülő Országos Diákparlamentben képviselni fogja Békés megye tanulóközösségét. A 11 fő megyei küldött közül választották ki azt a tagot és póttagot is, akik a havonta Budapesten ülésező Országos Diák Tanács munkájában részt vesznek.

A megyei diákparlamenten a nevelési-oktatási intézményeket képviselő tanulók az alábbi szekciók munkájában vettek részt:
1. Eszközök és felszereltség a XXI. század iskolájában;
2. Hatékony nyelvoktatás;
3. Naprakész szakképzés;
4. A diákönkormányzatok tevékenysége, működése, belső és külső kommunikációja, rendezvényszervezés, helyi és országos szintű érdekképviselet;
5. Az iskolán, kollégiumon belüli konfliktusok, problémák megoldása, lelki egészség és digitális immunitás.
Örömmel vettük tudomásul, hogy rátermettsége, jó kommunikációs képessége és legfőképpen a témákról alkotott véleménye alapján Bettit is megválasztották diákparlamenti képviselőnek, és mint póttag segíti az Országos Diák Tanács munkáját is.
Gratulálunk neki és további eredményes munkát kívánunk!

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.