BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Térítési díj visszautalása (nyilatkozat)

menzaA kialakult helyzetre való tekintettel a Gyermekélelmezési Intézmény egy nyilatkozatot tett közzé az étkezési díjak túlfizetésének visszatérítési módjáról, mely ITT letölthető (PDF formátumban)! (vagy ITT Word DOCX formátumban) Azon diákoknak jár vissza térítési díj, akik a március havi számlát március 16-ig befizették!

A nyilatkozatot a letöltés után legyenek szívesek a szülők kitölteni, majd visszaküldeni Felediné Csarnai Edit, étkezési ügyintéző részére a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre!
A nyilatkozatnak megfelelő visszatérítési mód végrehajtása csak ezután történik meg. Amíg a szülő nem nyilatkozik, addig a Gyermekélelmezésnek NEM ÁLL módjában a "bentragadt" étkezési díjat visszafizetni.
Amennyiben nincs lehetőségük a kitöltött nyilatkozatot beszkennelve visszaküldeni, úgy kérjük az elektronikusan kitöltött nyilatkozaton a szülő aláírása helyén a szülő nevét nyomtatott betűvel kitölteni és úgy elküldeni!!!
Ha nem áll módjában elektronikusan kitölteni a nyilatkozatot, valamint visszaküldeni, akkor az iskola postai címére (5600 Békéscsaba, Deák u.6.) történjen a továbbítás.

Köszönjük együttműködésüket!

A nyilatkozat visszaküldésének határideje: 2020. április 17.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.