BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Ébresztő, leendő vagy jelenlegi geológusok! Játsszatok velünk!


A félév végi hajrá után belevetjük magunkat a tavaszba, és elindítunk egy földtani vetélkedőt!! Olyan háromfős csapatok jelentkezését várjuk, amelyek készek izgalmas feladatok végrehajtására; nem riadnak meg, ha terepen, a városban, az iskolaépületben, a könyvtárban vagy az interneten kell földtani érdekességek után kutatni, vagy éppen egyes feladatok megoldását kiötleni. (A feladványok inkább érdekes információkra vonatkoznak és játékosak, nem kapcsolódnak közvetlenül az iskolai tananyaghoz, úgyhogy alsóbb évesek is nevezhetnek!) 

 

 

 

 

 

Ha azt gondoljátok, Rátok is illik a felhívás, a következő teendőitek vannak:

 


 


 

       

1. Adjátok le jelentkezési lapotokat január 30-ig személyesen a geológiatanárok - Méhi Gabriella, Filó Péter, Lisztes Tibor - egyikénél, vagy küldjétek el a honlapon is látható e-mail-címeinkre! Tüntessétek fel a csapat és a csapattagok nevét és osztályát.

2. Figyeljétek folyamatosan a felhívásainkat, ugyanis az aktuális feladatokat kéthetenként adjuk ki! Minden esetben feltüntetjük a leadás határidejét is!

3. Igyekezzetek minél pontosabban, a kiírás szerint és határidőn belül végrehajtani a feladatokat!

És hogy miért érdemes velünk játszani?

Nos, azon túl, hogy hozzájuthattok szakmai ínyencségekhez, természetesen értékes nyeremények is várnak Rátok!

A legjobbak ugyanis az április 22-23-án, a Föld Napja apropóján tartandó GEO-NAP-okat lezáró szakestélyen mérhetik össze tudásukat és nyerhetik el a dicsőséget és a főnyereményt! 

Legyetek bátrak, jelentkezzetek és garantáltan nem lesz unalmas a tavasz!

Jó szerencsét!

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.