BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Oltásszervezés


Tisztelt Szülők! Kedves Vízműsök!

 

oltas

A Kormány döntése értelmében – a biztonságosabb iskolakezdés érdekében - minden 12 éven felüli gyermek számára biztosított a koronavírus elleni védőoltás beadása. Az internetes regisztráció és az időpontfoglaló továbbra is folyamatosan nyitva áll a diákok oltására. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a diákok beoltásának.

 

Mindemellett a kormány úgy döntött, hogy a tanévkezdésre az iskolákban azon tanulók számára is megszervezi az oltás lehetőségét, akiknek az elmúlt hetekben bármilyen okból nem volt alkalmuk az internetes regisztrációra és az oltásra.


Az iskolában szervezett oltási napok: 2021. augusztus 30-31-én, valamint szeptember 2-3-án.

Ennek megszervezését a Kormány az oktatási intézményekre bízta. A tudnivalókat, tájékoztatókat, kitöltendő Jelentkezési lapot és Hozzájáruló nyilatkozatot összegyűjtöttük az Önök számára.

FONTOS! Kérjük minden tanulónkat, hogy töltsék ki az igényfelméréshez szükséges Jelentkezési lapot, melyet innen letölthetnek. Ezt azoknak is ki kell tölteniük, akik kérik, és azoknak is, akik nem kérik az oltást!

Kérjük, hogy a kitöltött, aláírt jelentkezési lap szkennelt vagy lefotózott változatát az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldjék vissza 2021. augusztus 25-ig!

A Jelentkezési lap eredeti példányát a diákoknak majd az osztályfőnöküknek kell leadni! 

Kérjük, olvassák el a Tájékoztató levelet, melyben minden tudnivaló részletesen megtalálható:
Itt található a kiskorú gyermekek szüleinek szóló tájékoztató.
Itt található a nagykorú diákoknak szóló tájékoztató.

Itt megtalálhatják a Hozzájáruló nyilatkozatot. Ezt csak azoknak kell kitölteni, akik kérik az oltást, és a diákoknak magukkal kell vinniük az oltásra.

 

Együtt az összes dokumentum a letöltések között >>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.