BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Farsang a Vízmű kollégiumában

62022.02.17-én tartotta a kollégiumi diákönkormányzat a hagyományos farsangját. A DÖK-tagok a program összeállításában és lebonyolításban is tevékenyen részt vettek. 15 órától a hagyományőrzés jegyében csőrögét sütöttek a lányok a reformkonyhán. Ügyességüket mutatja, hogy nagyon gyorsan elfogyott a sütemény. A Mikulás napján már kipróbált társasjáték-partival indult a délután. Megtelt a fiúklub és az ebédlő is társasjátékozó diákokkal. A lányklubban a Twisteren fejleszthették egyensúlyérzéküket a diákok. Nagy sikere volt a pókernek, az Activitynek, de még a magyar kártyának is. A nyertesek egy-egy tombolát kaptak ajándékba.

Vacsora után a jelmezesek felvonulása és értékelése következett. A háromtagú zsűrinek most nem volt túl nehéz feladata, két jelmezes csoport produkcióját kellett értékelni. Végül az óriás pizzát az 5-ös háló „Maci csoport” nevű alkotása nyerte. Az est fénypontja a tombolasorsolás volt, ahol több mint 80 ajándék talált gazdára. Nagy sikere volt a „Szabadsziló” kártyáknak és „22 órás kimenő” kártyáknak.

Zárásként karaokepartival koronáztuk meg az estét. A zenét Guzi Robin szolgáltatta Füleki Barnabás segítségével. A műsorvezető Benedek Tamás volt.
Jó hangulatban telt a délután és az este. Már nagyon hiányzott mindenkinek a kötetlen szórakozás!

 

12345

Copyright © 2013. All Rights Reserved.