BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

#Erasmusdays a Vízműben

1A Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium a Europe Direct Békés társszervezőjeként az #ErasmusDays 2022 nemzetközi Erasmus napok keretein belül 2022. október 14-én Let’s talk about Erasmus+ címmel tartotta közös programját második alkalommal, melynek célja a diákok érdeklődésének felkeltése volt a program iránt. Az iskola tanulói közül a 12. és 13. évfolyamos diákok vettek részt, köztük azok a tanulók is, akik már beadták motivációs levelüket az iskola soron következő két Erasmus+ mobilitási pályázatára.

A nyertes pályázók Finnországba és Spanyolországba juthatnak ki a jövő év tavaszán.

 

Elsőként Bohus Mária Magdolna Erasmus+ koordinátor ismertette a programot, bemutatta az iskola korábbi Erasmus+ nyertes pályázatait. Ezt követte Móricz Imre finnországi Erasmus+ gyakorlaton részt vett tanuló izgalmas beszámolója.

A három órás programot kvíz kitöltésével zárták a résztvevők, az Európai Unió soros elnökségét betöltő Csehországról. Az ország hiteles bemutatóját Lupták Zoltán meghívott előadó tartotta. A Europe Direct Békés képviseletében Szarka Judit a jól teljesítő csapatokat ajándékkal jutalmazta.

 

2345

Copyright © 2013. All Rights Reserved.