BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Országos sikert értek el a Vízmű földmérő szakos tanulói

1A Lechner Tudásközpont minden év tavaszán játékra invitálja a fentrol.hu regisztrált felhasználóit. A játékosok a Digitális Légifelvétel Archívum képeinek georeferálásával szerezhetnek pontokat. A verseny időtartama alatt a legalább 250 pontot gyűjtő játékosok egy nyomtatott légifelvétellel gazdagodhatnak, az 500 pont felett teljesítők pedig ezen felül betekintést nyerhetnek a Lechner Tudásközpont Bosnyák téri székházába, továbbá részt vehetnek egy gyárlátogatáson.

Vízműs földmérőink ebben a tanévben is beneveztek a játékba: két hónap alatt összesen 35 főnek sikerült a legalább 250 pontot elérni, és ebből 13 iskolánk diákja vagy oktatója. 

Nem ez az első pontgyűjtő játék, amin iskolánk elindult. A versenytől független országos százas ranglistán 5 tanuló és egy oktató is megtalálható:

8. Győri Levente 11. E osztályos tanuló

43. Réti Norbert oktató

56. Patakfalvi Lili Zsófia 10. C osztályos tanuló

57. Novák Márton 11. E osztályos tanuló

61. Varga Dániel Attila 11. E osztályos tanuló

87. Máté Szabolcs 12. D osztályos tanuló

Iskolánkat kimagasló eredményei miatt külön jutalomban is részesíti a fentrol.hu csapata: egy különleges, csak nekik tervezett tárlatvezetésen vehetnek részt a Vízműsök a Lechner Tudásközpont Bosnyák téri székházába.

A játékról szóló összesítő cikk az alábbi linken érhető el: https://fentrol.blog.hu/2023/01/09/a_pontgyujto_jatek_eredmenyei

 

23

Copyright © 2013. All Rights Reserved.