BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kollégiumi gólyabál a Vízműben

6Idén is szárnyra kaptak a gólyák a kollégiumban. A program most is a kollégiumi diákönkormányzat szervezésében valósult meg.

A kilencedikesek már a gólyatábor óta 3 csoportban készültek a megmérettetésre és bemutatkozásra a felsőbb éves gólyacsoport vezetők irányításával. Októberben 12-én szerdán sportversennyel vette kezdetét az eseménysorozat, ahol komoly akadályokat kellett legyőzni a gólyáknak. A játékos, ötletes versenyszámok között szerepelt a tollaslabdával, kézilabdával történő futás padokon, kötélhúzás és a végén az ötletes altatók.

Gólyabálunkat 2022. október 13-án, csütörtökön tartottuk. Igen színvonalas műsorok születtek és a saját készítésű jelmezek is sokat fejlődtek a korábbi évekhez képest.

A zsűri tagjai voltak: Plavecz Zoltán tanár úr, Füleki Barnabás és Guzi Aletta tanulók. A műsorvezető szerepét idén is Benedek Tamás vállalta. A visszatérő feladatok: szelfiverseny, koldulás, képkirakóverseny mellett egy új feladat volt a mogyorókrém eltávolítása a folpack fóliáról, amihez a kezüket nem, csak a szájukat használhatták a versenyzők. Izgalmas volt a verseny, akadt olyan, akinek a képkirakással, másnak a lisztes tányérral gyűlt meg a baja. A csapattársak minden versenyszám alatt lelkesen buzdították versenyzőiket, ami hozzájárult az jó hangulathoz.

A végső eredmény igen szoros lett. Első helyezett a 1. csoport lett, Benedek Tamás, Gilicz László és Tímár Áron vezetésével. Második helyezett a 2. gólyacsoport, Gecsei Kíra, Szín Boglárka és Almádi Csaba segítségével. A harmadik helyen az 3. gólyacsoport végzett Csernus Virág, Kovács Ágnes és Bartolák Jázmin közreműködésével. Az avatás végső momentuma a gólyaeskü letétele volt.

Ezúton köszönöm meg a gólyacsoport vezetők áldozatos, kitartó munkáját, a gólyák fegyelmezett részvételét a közel egy hónapig tartó felkészülésben, valamint a szervezésben és lebonyolításban segítő diákönkormányzat tagok és nevelők közreműködését. A közös elvégzett munka hozzájárult ahhoz, hogy jobban és hamarabb megismerjük egymást!

 123457891011121314

Copyright © 2013. All Rights Reserved.