BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Finnországi szakmai gyakorlat 2023/2024-es tanévben!

erasmus finnA Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium külföldi gyakorlat lehetőségét kínálja tanulói számára az Európai Unió Erasmus+ programja által.

 

Magasépítő technikus szakmában keresünk olyan tanulókat,
- akik még nem vettek részt Erasmus+ programmal támogatott külföldi szakmai gyakorlaton valamint 12. vagy 13. évfolyamon tanulnak.

- eddig is kitűntek szorgalmukkal, a szakma iránti szeretetükkel, angol nyelvtudásukkal és jó kapcsolatteremtő képességükkel.

 

 

A BSZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium összesen 3 tanulónak nyújt lehetőséget, hogy 2024 telén 4 hetes finnországi szakmai gyakorlaton vegyenek részt.

 

 

 

erasmus finn 2

Jelentkezz 2023.október 8-ig!

A gyakorlat végén Europass mobilitási igazolványt kapsz, mely később segítségedre lesz a hazai és az európai munkaerőpiacon!

A gyakorlat és az utazás teljes költségét a Tempus Közalapítvány segítségével az Európai Unió finanszírozza!

A jelentkezés a vizmu.net honlapról letölthető motivációs levél formanyomtatványon történik, melyet el kell küldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre 2023. október 8-ig. Érdeklődni: Bohus Mária Magdolna (nemzetközi kapcsolatok koordinátora)

erasmus finn 3erasmus finn 4

 

 

 

<<A plakát PDF formátumban>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.