BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Első diákönkormányzati bál

01Kedves jelenlegi és korábbról a Vízműhöz kötődő Társaink! Kedves Vízműsök!

A Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Diákönkormányzata nevében örömhírt osztok meg veletek, Önökkel: Első diákönkormányzati bálunk megrendezésére készülünk.
Közösségünk, annak összetartó ereje híres. Alig van olyan pontja az országnak, ahol ne találkoznánk a Vízműben végzett egykori diáktársunkkal. A szemekben ilyenkor felcsillan a büszkeség: én is a Vízműben végeztem. Előkerülnek emlékek, és a jelenlegi Vízmű iránti érdeklődés is elmaradhatatlan. Valóban otthonként jelenik meg ez az iskola mindenki számára.
A bál megrendezésével célunk a közösségi érzés megerősítése, a Vízmű még otthonosabbá tétele összefogással, saját erőből, a jelenlegi és egykori diákok, szülők, tanárok segítségével. Így még inkább magunkénak érezhetjük második otthonunkat, és nemcsak arra lehetünk büszkék, hogy idejárunk, idejártunk, hanem arra is, hogy közösen újabb célt értünk el,
A bevételből raklapokból készült bútorokat szeretnénk készíteni a folyosókra, illetve kerékpártárolóinkat kívánjuk fedetté tenni. Távolabbi célunk egy olyan közösségi hely kialakítása, amely a miénk, ahol megbeszéléseink, programjaink zajlanának. Mindez nagy falat, de tudjuk, hogy a közös erővel megvalósulhat.

 

Kedves korábban végzett Társaink, egykor itt dolgozó Pedagógusaink, tanulmányokat segítő Munkatársak!

A bálon való részvétel, sajnos, most még csak a jelenlegi diákokra, oktatókra korlátozódhat. Hálásak vagyunk azonban azért, ha támogatójegy vásárlásával segítik, segíted céljaink elérését.
Támogatójegyek, melyek árát a:
Vásárhelyi Pál Alapítvány számlaszámán (10200122-26710448) lehet befizetni.
Három féle támogatójegyet érhető el:
- Medúzajegy 2000 Ft
- Cápajegy 5000 Ft
- Bálnajegy 7000 Ft
Közleményben kérjük megjelölni a támogató nevét és azt, hogy Vízmű Bál.

 

Kedves jelenlegi Tanáraink, Diáktársaink!

Igazán számítunk a részvételükre, részvételetekre. A bállal kapcsolatos további információkat a Vízmű Info (VIN) csoportban tesszük közzé.
Köszönjük, ha elolvassák, elolvassátok.

 

Kedves Mindannyian!

A segítséget előre is nagyon köszönjük!
Hisszük, hogy a továbbiakban az is büszkeséggel tölthet el minden Vízműst, hogy újabb eredmény született, amelyet közösen valósítottunk meg.

 

Tisztelettel:
2024. február 27.
Boruzs Marcell
a Vízmű DÖK elnöke

Copyright © 2013. All Rights Reserved.