BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Karácsonyest a kollégiumban


December 16-án 19 órától került megrendezésre a kollégiumi karácsonyi ünnepség. A műsorokat nyitóvers előzte meg: Juhász Gyula Karácsony felé című alkotása, melyet Csernus Éva tanuló adott elő. Ezután köszöntő hangzott el, majd nyitótáncot mutatott be Korponai Attila Patrich és Hajdú Andrea, a Nyíri Lajos Tánccsoport Egyesület egyik legeredményesebb párosa. Előadásuk mindenkit elvarázsolt, ami nem meglepő, hiszen a Békéscsabán legutóbb rendezett táncversenyen aranyérmet szereztek standard táncokból.

A továbbiakban a Színitanház másodéves színész szakos hallgatói - Bökényi Hajnalka, Huszár Dóra, Meleg Kinga Réka, Udvarhelyi Nándor és Virga Tímea - énekeltek, akiket Vebró Ákos kísért gitáron. Gyönyörű előadásukkal valóban nyugodt karácsonyi légkört varázsoltak a helyszínre.
Végül a Zozo Rock Band műsorát hallhattuk. A zenekar tagjai: Skultéti Zoltán (Zozó), Kölcsey Szabolcs (Szabi), Kovács Zoltán (KoZó) és Labos Bence. A banda bemutatásakor eredményeik mellett azt is megtudhattuk, hogy a zenekar 2007-ben alakult egy gitárklub keretében, de csak 2 hónapja létezik a jelenlegi felállásban. Ennek ellenére mégis egy eléggé összeszokott zenekarról van szó. Felkészülésüket sok betegség is nehezítette, de nagy lelkesedéssel várták ezt a fellépést. Ez látható is volt, hiszen mindenkit lenyűgöztek előadásukkal.
Az előadókon kívül, a rendezők és segítők is jó munkát végeztek. Az ő érdemük, hogy ilyen meghitt karácsonyi ünnepségben volt részünk.

 

 

                                      

 

 

 


 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.