BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kedves Barátunk!

A Vízmű sok partnere, szimpatizánsa, régi diákja döntött úgy az elmúlt években, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át a vízműsöknek ajánlja fel. Az iskola alapítványa, a Békéscsabai Vásárhelyi Pál Alapítvány ezúton is köszöni a nemes lépést.

Az így juttatott támogatásból a Vízmű diákjai sok olyan dolgot valósíthattak meg, amire egyébként nem jutott volna forint. Eljutottak a leglátványosabb építkezésekre, szakmai kirándulásokra, tanultak erdei iskolában, láttak ritka természeti értékeket. Az alapítvány támogatásával sok - a legjobbak csoportjába bejutó - vízműs kap könyvjutalmat, kék pólót, emlékplakettet, pénzjutalmat - kiemelkedő teljesítményéért. Az alapítvány finanszírozza a tanulmányi versenyeket, a nyelvi és a továbbtanulásra felkészítő programokat. Sok vízműs jut így nyelvvizsgához és a legjobb egyetemi helyekhez vezető többletpontokhoz. Ott vannak az egy százalékokból gyűjtött forintok a tavaszi diáknapok támogatásaiban is, és a szegény gyerekeknek karácsonykor adott segélyekben is.

Reméljük, hogy a régi támogatók ezen a tavaszon is gondolnak ránk, és - levelünk révén - újakat is találunk. A feladatokat a támogatások segítségével a jövőben is tudjuk vállalni; hisszük, hogy a hasznos célok a jövőben is teljesülhetnek.

Az egy százalékok felajánlását az alábbi adatok felhasználásával lehet megtenni:

alapítványunk neve: Békéscsabai Vásárhelyi Pál Alapítvány

adószáma: 18372465 - 1 - 04

A személyi jövedelem adóbevallásának végső beadási határideje 2023. május 20. (Azon magánszemélyek, akik bevallásadási kötelezettségüknek munkáltatói adómegállapítás útján tesznek eleget, a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot a munkáltatónak legkésőbb 2023. május 10-én adhatják át.) Eddig a határidőig mindenki rendelkezhet úgy, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át a Vízmű alapítványa kapja. Az is, aki már beadta az adóbevallását; az is, aki még csak készül rá; az is, aki elektronikus bevallást készít; az is, aki hagyományosat.

Köszönjük a reménybeli támogatást.

A vízműsök képviseletében:

Endrődi Mónika, kuratóriumi elnök

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT (kinyomtatható)

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.