BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Kollégiumi hírek » Rendezvény


Jókai napok a Koleszban - szerda

45_kicsi2010-ben is megrendezésre került a hagyományos, 18. Jókai-hét rendezvénysorozata. Idén is érdekes és izgalmas programokat tettek számunkra lehetővé a Kollégium tantestülete és diákönkormányzata.
Április 28.-án, Szerdán megrendezésre került 15:30-kor Fekvenyomó  és a Csocsó-bajnokság. A Fekvenyomó bajnokság 60-70kg súlycsoportjában első helyezést  Mile Dániel, második helyezést Sujtó János, végül harmadik helyezést Borbíró Tamás ért el. A  70-80 kg  súlycsoportban első helyezést Vaczkó Dániel, második helyezést Dinya Péter és harmadik helyezést Halasi Tamás érte el. A 80 kg fölötti súlycsoportba első helyen Ficz Márió, második helyen Varga Endre és harmadik helyen Ökrösi Levente végzett.
A csocsó-bajnokság is izgalmas versengésbe torkolott, itt első helyen Szarka Dániel és Tóth János Norbert csapata, második helyen Ménesi Gábor és Apró Tibor csapata és harmadik helyen Szepesi Róbert és Tari Sándor csapata végzett.

16:00-kor kezdődött a Honfoglaló verseny, ami szint úgy izgalmas versengésnek indult. Első helyezést Juhász Márk, második helyezést Takács Nóra és harmadik helyezést Debreceni Attila nyerte el.

Eközben kint a sportpályán pedig elkezdődött a kézilabda bajnokság, amin mind a három csapat igen ügyesen szerepelt. Első helyen a DEÁK Kollégium csapata, második helyen a KOSSUTH Kollégium csapata és harmadik helyen a JÓKAI Kollégium csapata végzett.

A programok alatt folyamatosan ment a Lövészet, amin nagyon sok diák vett részt majd szoros versengés után elsőként Vidács Katalin, másodikként Sándor Péter és harmadikként Borbíró Tamás került végzett.

Este pedig az INSOMNIA együttes felejthetetlen koncertjét hallhattuk.

Az eseményről készült képek a képtárban >>> 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.