BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Kollégiumi hírek » Rendezvény


Jókai napok a Koleszban - második nap

20110419_jokaihet_masodiknapIdén tavasszal is megrendezésre került a fantasztikus és közkedvelt Jókai hét. Színes és szórakoztató programok és versenyek várták az érdeklődőket. A kollégisták különböző versenyfeladatokban  mérhették össze tudásukat.

A kolisok nem csak ügyességi, hanem elméleti feladatokban is jeleskedhettek pl.: ki mit tud és honfoglaló. A sportjátékokban szerepelt a kézilabda, póker és a kispályás futball.   Ezek közül szeretném kiemelni a focit. A versenyen több kollégium között zajlott le. A csapatok vegyes korosztállyal álltak össze. A Jókai egyik csapata a "veteránok" (régi Jókai kolisok) csapatával is büszkélkedhet. Ez is bizonyítja, hogy a népszerű és szórakoztató Jókai hét már hagyománnyá válik, és szívesen járnak vissza a régebbi koleszos társaink. A mérkőzések nagy izgalmakkal és feszültségekkel zajlottak. A sportszerű játékban a III. helyezést a József Attila koli ért el. A döntő mérkőzést a Jankai és a Jókai koli all star csapata között zajlott, ahol a Jankai kollégium került ki győztesen. A helyezést elért csapatok díjakat és jutalmakat kaptak.

A rendezvényen mindenki jól érezte magát, sportszerűen lezajlottak a játékok és már várjuk, hogy jövőre is össze tudjuk mérni tehetségeinket.

 A rendezvényről készült képek a képtárban >>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.