BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Kollégiumi hírek » Rendezvény


Jókai napok a Koleszban - harmadik nap

20110427_jokaihet_harmadiknapIdén is megrendezésre került mára már a XIX. Jókai Hét a Vízmű kollégiumban április 11-től 14-ig. A hét folyamán rengeteg érdekes és izgalmas programon vehettünk részt, és jobbnál jobb előadásokkal szórakoztattak bennünket vendég előadóink. Szerdán, főként az ész és az ügyesség játékai a póker és a Rubik kocka kirakó verseny szerepeltették az e téren megmérkőzni vágyó kollégistákat.

A pókerverseny 3. helyezettje Holló Dániel, 2. helyezettje Ozsváth Attila, az 1. helyen pedig Makovényi Zoltán végzett.

A Rubik kocka kirakó versenyt Hajdú István nyerte, a 2. helyezést Lutz Zsolt szerezte meg, míg a 3. legügyesebb Kóti Balázs lett.

A versenyek lezajlása után a kollégium végzős diákjainak rendezett ballagó vacsora került sorra, melynek a kollégium ebédlője szolgált helyszínéül. Az esemény megnyitása előtt a virágokat adtak át a tanári kar dolgozóinak, a 4 éven keresztül tartó folyamatos gondoskodásukért és odaadásukért járó köszönetünk jeléül. Majd a diákok közösségi munkájukért, illetve tanulmányi eredményükért való jutalmazása következett, melyet a finom ételek elfogyasztása követett. Az ünnepélyes eseményt a kollégiumvezető Rotics József búcsúztatóbeszéde zárta, mely igen meghatóra sikeredett.

Késő délután már a Jókai hét programjai folytatódtak. Emellett a csocsóasztal folyamatos használatban volt a diákok áltat.

19 órai kezdéssel néptáncbemutatót láthattunk. A Csaba Táncegyesület előadása zárta a szerdai nap eseményeit.

Az eseményekről készült képek a képtárban >>> 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.