BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

TÁMOP hírek » Iskolai hírek » TÁMOP 3.4.3.-08/2.


Projektzáró rendezvény

A 0„Tehetséggondozás a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégiumban” című, TÁMOP-3.4.3-08/2-2009-0119 azonosító számú pályázatot az iskola a pályázati kiírásnak megfelelően megvalósította.

A megvalósítást követően 2011. június 30-án megtartottuk projektzáró rendezvényünket. A rendezvény, az iskola könyvtárában sajtótájékoztatóval kezdődött, melyen megjelentek a média képviseletében a Csaba TV, a Csaba Rádió és a Békés Megyei Hírlap képviselői.

A sajtótájékoztatót követően az iskola dísztermében megtartottuk a projektzáró rendezvényünket.

Török Árpád az iskola igazgatója méltatta, hogy ezzel a pályázattal tanulóink előrejutását tudtuk elősegíteni, az oktatás színvonalát tudtuk emelni.  Az általános iskolás tanulóknak a reál tárgyak mellett a természettudományok területén a pályázat kapcsán rendezett versenyben tudtunk újat mutatni.

Dr. Kosáros Andrea, a projekt szakmai vezetője beszélt a pályázatról, a másfél éves munka elért eredményeiről. Szó volt a tanártovábbképzésről, a tehetséggondozásról, a tanulmányi és sportversenyekről, az egyéni tehetségfejlesztésről, az általános iskolások versenyeiről, a tehetségsegítő hálózatba történő bekapcsolódásról, valamint a pályázati eszközbeszerzésről.

 123

Békéscsaba Megyei Jogú város Polgármesteri Hivatala képviseletében részt vett rendezvényünkön Turiné Kovács Márta, az Oktatási, Közművelődési és Sport Osztály osztályvezetője. Felszólalásában kiemelte, hogy ilyen pályázatokra ezekben az ínséges időkben igen nagy szükség van. Örült, hogy az iskola pályázott, pályázatot nyert, és megvalósította a pályázatot, mely segítette a tanulókat, a tanárokat, és a fenntartót egyaránt.

Veress Lajosné a projekt menedzsere megköszönte a pályázat megvalósításában részt vállalt kollégák áldozatos munkáját, és a nyári szünetre jó pihenést kívánt.

45

Rendezvényünket két tanulónk szavalata színesítette:

Sznida Bernadett 12. EG osztályos tanuló előadásában Kosztolányi Dezső: A komédiás dala
Bacsa Nóra 11. EG osztályos tanuló előadásában Váczi Mihály: Még nem elég.

 67

A rendezvény zárásaként megvendégeltük vendégeinket. A pogácsa, kávé, üdítő után meleg ebédet szolgáltak fel a díszteremben.

  89

 01

Copyright © 2013. All Rights Reserved.