BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


A bakelitek pörögtek …

Lezajlott múlt pénteken az I. Vízműs Retro Nap, ám sokakban felmerült a kérdés: Honnan jött ez az „őrület”?
Mivel a karácsonyi vetélkedő egy tragikus esemény miatt elmaradt, ezért úgy gondoltuk, hogy csak össze kellene hozni egy olyan napot a vízműsök számára, ami eltér a szürke, megszokott hétköznapoktól. Hosszas tanácskozás után előrukkoltunk egy új ötlettel: Csináljunk retro napot!” 

Ez rendkívül ütőképes és mozgalmas programlehetőségnek bizonyult, mint ahogy igazolta is a nagyszámú érdeklődés. Beindult a szervezés, az emberek pörögtek, és minden ment, mint a karikacsapás. Elérkezett a nagy nap. Reggel korán érkeztünk az iskolába, hogy hét órától már szóljon a zene-móka. A bakelitek pörögtek, az emberek gyülekezni kezdtek, s mindenki kíváncsian pillantott felénk. A kezdeti izgalom – hiszen ilyen műsor még soha nem volt az iskola történetében – hamar elmúlt. Mindenki tág szemekkel és széles mosollyal nézte végig a vetélkedőket, versenyeket. Órák után a szervezőkkel egy ütős karaokee-partival zártuk a napot – az iskola dolgozói tapssal díjazták produkcióinkat…
Nagyvonalakban így zajlott le az I. Vízműs Retro Nap, és ezúton is szeretném megköszönni a segítségét a szervező csapatnak, név szerint: Benkő Tibor (11. B), Bozó Éva (9. D), Feke Zoltán (2/14. E), Gál Veronika (2/14. Dg), Kincses László (9. B), Kiss Bálint (11. Dg), Ruck Ildikó (9. E), Váczi Vivien (9. D), továbbá Krupa Árpád tanár úrnak, Oláhné Tóth Judit tanárnőnek és mindazoknak, akik velünk nyüzsögtek és segítségünkre voltak abban, hogy megcsináltuk a retro napot!

Képek a cikkehez a képtárban>> 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.