BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Kollégiumi hírek » Rendezvény


Gólyák: felkészülni, vigyázz, kész, Gólyabál!

012012-ben is megrendezésre került kollégiumunkban a gólyaest, amelyet rengeteg gólyagyűlés és a gólyasport előzött meg.

Október elején összehívták az ebédlőbe az összes kollégista „újoncot”, majd egy rövid ismertető után 4 csoportba osztották őket. A csapatok két hónapot kaptak arra, hogy egy színvonalas műsort készítsenek, ám mielőtt bemutatták volna, megrendezésre került a Gólyasport.

Kedd este a suli tornatermében, miután a csapatok felvonultak a megfelelő felszereléssel (ami az utolsó feladathoz kellett), Kiss Tibor tanár úr vezénylésével kezdetüket vették a jobbnál-jobb sorfeladatok. Láthattunk köztük labdavezetési és gyorsasági feladatokat, s a poén kedvéért a teljesítendő feladatok között szerepelt a „gólya viszi a fiát” is. Utolsó feladat az „altató” előkészítése volt, amit mindenki sikerrel teljesített. Miután minden csapat elénekelte saját altató dalocskáját, fény derült a sportverseny eredményére: első helyezett a 4-es gólyacsoport, 2. a 3-as, 3. az 1-es, és a 4. lett a 2-es csoport. Ezek a pontok a végső eredményekben is fontos szerepet játszottak. 

A sportvetélkedőt követően a csapatok még párszor elpróbálhatták műsoraikat, de végül elérkezett a Gólyabál napja. A produkciók közt szerepelt a Viva Tv, az RTL Kátűű, stb. Ezeket követték az egyedi feladatok. Mindenki jót nevetett egy-egy elpiruláson vagy egy tánc közbeni esésen, hisz akadt a feladványok között „has puszilgatás”, só szórás, váltakozó zenére táncolás, karaoke, stb. Végül az eredményt is megtudtuk:

  1. I.4-es gólyacsoport
  2. II.3-es gólyacsoport
  3. III.1-es gólyacsoport
  4. IV.2-es gólyacsoport

A készülődés és a rendezvények is jó hangulatban teltek el, s reméljük, hogy a leendő gólyák is kedvüket lelik majd a saját avatójukon!

Bacsa Bernadett, 9/A

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.