BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Kollégiumi hírek » Rendezvény


Karácsonyi műsor

01Újabb színvonalas karácsonyi műsort élvezhettünk kollégiumunkban, melynek szereplői igazán kitettek magukért. Már a műsor előtt is egy gyönyörűen feldíszítetett karácsonyfa hozta „karácsonyi lázba” a kolisokat.

 A műsorvezetői szerepet Erdősi Bernadett és Mazán Ádám töltötte be. Elsőként Virág Enikőt konferálták fel, aki Ady Endre: Kis karácsonyi ének című versével lépett fel.

Őt követte a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulóinak előadása, mit mindenki élvezett. Újabb szórakoztató műsorral készült a Kolesz Band, amelynek tagjai: Szűcs Gábor, Török Péter és Lipcsei Attila. Őket követően Andók Veronika: Karácsonyi ének című versét hallhattuk Sajti Maja előadásában. Majd a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes tagjai következtek.

Ezután Pesti Laura, és Kerekes Péter közös produkciója következett. Szemkápráztató bemutatóval lepték meg a nézőket a Fregolina Társastáncklub tagjai, akik két ízben is elképesztették a közönséget. A következő duó tagjai Budai Erzsébet - Szűcs Ádám, akik többek közt előadták a Paramore - The only exception című dalát. Végül a Társastáncklub tagjai zárták a fellépők sorát.

2012-ben is hatalmas sikerrel zárult a karácsonyi műsor, melyet követően elfogyasztottuk a süteményeket, gyümölcsöket és szendvicseket. Mindenki nagyon jól érezte magát, s ezen alkalommal átvette az ünnep hangulatát.

 Bacsa Bernadett
9.A

100321

13 221740

43 44

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.