BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Erasmus+ KA1 2018-2020

ERASMUS+ 2020 – vízműs diákok Finnországban

1Iskolánk, az Európai Unió Tempus Közalapítványa jóvoltából, idén ősszel is meghirdette az ERASMUS+ külföldi gyakorlati lehetőségről szóló pályázatát. Az ösztöndíjat elnyert tanulók 4 hetet tölthetnek el Finnországban, emellett pedig Europass mobilitási igazolványt is szerezhetnek. A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is három magasépítő szakos tanuló élhet ezzel a lehetőséggel. Intézményünk főként olyan diákok jelentkezését várta, akik eddig is kitűntek szorgalmukkal és a szakma iránti elköteleződésükkel, angol nyelvtudásuk révén képesek kommunikálni és jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkeznek.

Bővebben...

ERASMUS+ vízműs magasépítő diákok részvételével

1A tavalyi naptári év elején pályázott iskolánk a Tempus Közalapítvány által meghirdetett ERASMUS + lehetőségre, amelynek keretén belül három-három (2019-2020) diák bővítheti szakmai ismereteit Finnországban. Májusban megkaptuk a visszajelzést, miszerint iskolánk is a nyertes pályázók között van. Így diákjaink először 2019. március végén tölthetnek el egy hónapot a Sataedu oktatási intézményben Laczó Szabolcs tanár úr kíséretével. A projekt teljes időtartama 21 hónap, melynek első lépésében a magasépítő szakos diákoknak meg kellett győzniük a háromfős bizottságot, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a szakjukat illetően, illetve magas szintű nyelvtudásukkal rátermettek a feladatra.

Bővebben...

Finnországi szakmai gyakorlat 2019-ben!

01A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Szakgimnáziuma és Kollégiuma  külföldi gyakorlat lehetőségét nyújtja tanulói számára az Európai Unió Erasmus+ programja által.

 

Magasépítő tehcnikus szakmában keresünk olyan tanulókat,

- akik még nem vettek részt Leonardo da Vinci vagy Erasmus+ programmal támogatott külföldi szakmai gyakorlaton

- eddig is kitűntek szorgalmukkal, a szakma iránti szeretetükkel, angol    nyelvtudásukkal, és jó kapcsolatteremtő képességükkel.

02

Bővebben...

Copyright © 2013. All Rights Reserved.