Visszatérő vendégek a decemberi nyílt napon

NY

Úgy gondoltuk, hogy a Vízmű iránt érdeklődő nyolcadikosok és szüleik már az ősz során megismerkedtek az intézményünk kínálta lehetőségekkel. A decemberi nyílt nap vendégeit ezért egy földszinti tanteremben fogadtuk, amely azonban kicsinek bizonyult. A folyamatosan növekvő számú vendégek láttán a rendezők gyorsan kinyittatták a dísztermet, így a köszöntő beszéd már itt hangzott el. Több érdeklődő már visszatérő látogatóként kereste fel iskolánkat. Az ősz során megtetszett, valamit még meg akart nézni, fontos kérdése volt.

 A délelőtti iskolabemutató a korábban megszokott rutinos szervezés mellett, most is gördülékeny és informatív volt. A vendéglátók néhány ponton újítottak az előzőekhez képest, például több új, lelkes fiatal is szerepet kapott a házigazdák csapatában. Talán ezért is, talán a döntés közelgő időpontja miatt is, a vendégek többet kérdeztek, melyekre igyekeztünk kimerítő választ adni.

2014-ben a Békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium már nem tart több nyílt napot. Ha azonban januárban lesz még érdeklődő, szívesen újra kinyitjuk a kapukat. 

A rendezvényen készült képek megtekinthetők a KÉPTÁR-ban.